Egy Dursley Roxfortban - Érdekesség  

Posted by Deszy in

Sziasztok!

Nos, újabb érdekességgel érkeztem, ezúttal néhány infóval az egyik szereplőről, Jason Cahill-ről. Remélem, érdekesnek fogjátok találni. :)


Jason Cahill
















 
Jason december 6-én, Mikuláskor született, Nyilas. (5 nappal fiatalabb Loo-nál... :D)

Van egy húga, Tiffany, akit már szintén ismerünk. Jazz (merthogy ez a beceneve) kisebb korában mindig szeretett volna egy kisöcsit, és ezért könyörgött is a szüleinek. Amikor Tiff megszületett, már nem volt ilyen boldog... xD Amúgy jó kapcsolatuk van, Jazz imádja a húgát, de ezt neki soha nem vallaná be. Tipikusan olyan húg-báty viszony van köztük, amiben Jazz szekálhatja Tiffet, de másnak nem hagyja ugyanezt. :)

A szüleik egyébként mindketten varázsolnak, az édesanyjuk aranyvérű, az édesapjuk félvér.

Amikor Jazz-t beosztotta a Süveg, egy percig sem hezitált, rögtön a Griffendélbe tette, csakúgy, mint Tiffet.

Loo és Jason úgy lettek barátok, hogy egy szobába kerültek a Griffendélben, és ezután elválaszthatatlanná váltak. Kicsit olyanok, mint a tűz és a víz. Loo sokkal nyugodtabb, míg Jazz élénkebb típus, de jól kiegészítik egymást. Loo kicsit visszafogja Jazz-t, ő pedig nem hagyja Louis-t magába roskadni.

A pálcája fenyő, sárkány szívizomhúr maggal, 11 és egy negyed hüvelyk, merev. (Ollivander pálca)

Patrónusa vizsla. :)

Mumusa egy kerti törpe, vagy közkedveltebb nevén gnóm. Amikor ezt James és Fred megtudták, jót nevettek rajta. Jazz gnómfóbiája még gyerekkorából ered, amikor is megtámadta az egyik kertjükben ólálkodó lény, és Jason annyira megijedt, hogy soha többé nem mert a közelükbe menni. (Ebben szerepe lehetett annak is, hogy a gnómharapás igen fájdalmas is tud lenni, és a kis Jason erre kénytelen volt tapasztalatból rájönni.)

Allergiás a macskaszőrre. Emiatt Tiff sokszor nyaggatta, mert mindig szeretett volna egy cicát, de Jazz miatt nem kaphatott.

Jazz közepes tanuló, Sötét Varázslatok Kivédéséből a legjobb.

És még egy nem elfelejtendő tény róla: tagja a Griffendél kviddics-csapatának, ő az egyik hajtó. :)

This entry was posted on 2011. október 5., szerda at szerda, október 05, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 megjegyzés

Szia,
Új fejezet kb. mikor várható?? :)

2011. október 7. 21:37

Szia!

Már fenn is van azóta! Bocsi a lassúságért!

2011. október 8. 21:41

Megjegyzés küldése

Kommentek :)