Új fejezet  

Posted by Deszy

Sziasztok!

Főleg azoknak írom, akik nem követnek Facebookon, hogy aggodalomra semmi ok, az oldal természetesen él, Dahlia történetét folytatni fogom, és ahogyan a 2012-es évre szóló terveimnél láthatjátok, más ötletem is van bőven. 

Szóval nem kell megijedni, lesz friss, hamarosan. Vizsgaidőszakom van, ezenkívül lelkileg sem vagyok teljesen a topon, ezért nem írtam. De megint csak szeretném hangsúlyozni, hogy NEM fejezem be, és IGEN, mindenképpen folytatom.

Addig is, ha van kedvetek, olvassátok vissza az eddigi fejezeteket és a többi történetet az oldalon, írjatok kommentet, ha eddig még nem tettétek (ezeknek nagyon örülök), csatlakozzatok a rendszeres olvasókhoz!

Ha szeretnétek jobban képben lenni, akkor ajánlom a Facebook oldalam, ahol azért nagyjából minden nap vagyok, lehet kérdezni, beszélgetni, és itt írom ki az új fejezetekkel kapcsolatos dolgokat is. Most pedig éppen egy 30 napos Harry Potter kihívást csinálunk közösen, aminek az a lényege, hogy minden nap válaszolunk valamilyen HP-val kapcsolatos kérdésre. (Pl. Ki a kedvenc férfi szereplőd, melyik lenne a kedvenc tárgyad stb.) Nagyon érdekes és jópofa ötletbörze alakul ki némelyiknél, és vissza is tudjátok olvasni az eddigi válaszokat, és kötetlenül be tudtok csatlakozni. Jelenleg egyébként a 8. napnál tartunk. :) Ennek a címe:



És ha nyitottak vagytok a nem HP-s írásokra is, akkor nagyon örülnék, ha ellátogatnátok egy másik írásos blogomra, ahol a saját novelláim és meséimet olvashatjátok, tehát azokat, amelyek nem fanfictionök. 





Van ezenkívül egy mindenes blogom, ahol nem az írásaim vannak, hanem kis híreket osztok meg a nagyvilágból illetve képeket és videókat pl. HP, Twilight, Hunger Games, Mortal Instruments stb. témában. Ide is benézhettek, ha van kedvetek. Ennek a címe:



Szóval semmiképpen se aggódjatok, az oldal él, csak ideiglenes szünet volt. És én is élek, ha nem is annyira virulok. :) A visszatérés pedig hamarosan várható! ;)

This entry was posted on 2012. január 24., kedd at kedd, január 24, 2012 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése

Kommentek :)