Nyereményjáték  

Posted by Deszy


Sziasztok!


Ez most nem Harry Potteres poszt, de remélem, ez nem fog zavarni senkit. Van nekem egy másik blogom, egy Cassandra Clare rajongói oldal, és az 500.000 látogatás alkalmából van néhány meglepim.
Ez még nem teljesen jött össze, de már nagyon közel vagyunk, és ezért arra gondoltam, az egyik meglepit kicsit előrébb hozom! Hogy miért? Azért, mert aki aktívan részt szeretne venni a nyereményjátékban, annak így egy-két nappal több lehetősége lesz!

A poszt további részét másolom onnan:

És igen, egy nyereményjátékról van szó! 

Hogy mit nyerhettek?

Egy puha kötéses, DEDIKÁLT példányt Simone Elkeles A vonzás szabályai című regényéből!



Aki esetleg nem ismerné a könyvet, olvashat róla Kellyék oldalán és a Moly.hu!

A játék a könyvért nem túl bonyolult, de elég összetett! Viszont szerintem bőven megéri!
Igyekeztem úgy összeállítani a "feladatokat", hogy mindenki részt vehessen, az is, akinek mondjuk nincsen semmilyen közösségi oldala. Vannak kérdések, amelyekre válaszolni lehet (nincs rossz válasz), lehet kommentelni, lájkolni, megosztani, követni...

És szeretném megjegyezni, hogy ezzel a játékkal most kivételesen nem csak az Árnyvadászos oldalam követőinek, hanem a többi oldalam olvasójának is szeretnék kedvezni, de természetesen minden lehetőség nyitva áll mindenki előtt! Külön örülök, ha valaki a játéknak köszönhetően rátalál esetleg másik oldalaimra is, amelyeket még nem ismert előtte.

Az alábbi Rafflecopter kitöltésével indulhattok a játékban. Aki esetleg nem ismerné, annak elmondom, hogy a játékban már egyetlen sor teljesítésével is indultok, de minél több pontot gyűjtötök össze, annál több esélyetek van a nyerésre! Az egyes sorokhoz tartozó pontértékeket a sor végén láthatjátok!

Vannak olyan sorok, amelyeket akár minden nap kitölthettek! Ez azt jelenti, hogy ha minden nap kitöltitek, minden nap megkapjátok az adott pontot! (Ilyen az utolsó három sor!)

A játékot a Könyvhéthez időzítettem, mert a nyertesnek lehetősége lesz átvenni a könyvet személyesen is a Könyvhéten! A rossz hír, hogy sajnos csak belföldre tudok postázni!

Mindenkinek szólok előre, hogy a nyertes esetében ellenőrizni fogom, hogy valóban végrehajtotta-e azokat a pontokat, amelyeket bejelölt (gondolok itt pl. a kommentelésre és a megosztásra), és amennyiben valamelyik nem teljesül, kizárom a játékból és másik nyertest sorsolok!

Ha valamilyen kérdés merül fel, várom őket itt kommentben és a Facebook oldalon! 
És pontosan a felmerülő kérdések miatt nem kizárt, hogy frissíteni fogom ennek a posztnak bizonyos részeit, és kiegészítem még információkkal!

Szóval, játékra fel!



a Rafflecopter giveaway

This entry was posted on 2013. május 16., csütörtök at csütörtök, május 16, 2013 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése

Kommentek :)