Felmerült kérdések  

Posted by Deszy

Sziasztok!


Az EDR befejeződésével felmerült néhány kérdés, ezeket szedtem most össze egy posztba, és igyekszem megválaszolni őket.


Letölthetem az EDR-t, hogy kinyomtassam?
Persze, ezért is tettem fel! Én külön örülök neki, ha szeretnétek a kezetekben tartani papíron, és ha van kedvetek, fényképezzétek le a kinyomtatott példányt, és küldjétek el nekem a képet, nagyon fogok neki örülni. :)

Véget ért Dahlia története? Tervezel folytatást?
Nem,  nem ért véget, mert igen, tervezek folytatást. Dahlia hetedik évét a Roxfortban még biztosan megírom, és nem kizárt, hogy ezután majd még egy köztes évet is, bár nem biztos, hogy ez Dahlia szemszögéből fog játszódni.

A Végzősöket fejezetenként fogod feltölteni, vagy meg kell várnunk, míg megírod és feltöltöd egyben?
A végzős év története ugyanúgy fog felkerülni, mint ahogyan az EDR került fel: fejezetenként, majd a végén letölthető formában.

Mi van azokkal a szereplőkkel, akik Dahlia hetedik évére már nem járnak a Roxfortba? Az ő sorsukat is megtudjuk?
A legtöbb EDR szereplő visszatér a végzős történetben is valamilyen formában. Meg fogjuk tudni, hogy mi van velük, nyugalom. Egyébként pedig többük történetét tervezem megírni. Rose-ét olyannyira, hogy ezen már dolgozom is, mivel ez még a végzős év előtt játszódik.

Mi lesz ez a Rose történet? Milyen hosszú lesz? Mikor játszódik?
Rose története az ő hatodik évében, és az ezutáni nyáron játszódik, tehát Dahlia, Hugo, Nara és Lily negyedikesek. Hét fejezetesre tervezem, tehát nem lesz olyan hosszú, mint Dahlia története, mivel nem egy teljes tanévet ölel fel.

Mikorra várható a Végzősök és Rose története?
A Végzősök első két fejezete már olvasható az EDR letölthető változatának végén, a folytatást hamarosan tervezem, valószínűleg a héten vagy jövő héten érkezik a harmadik fejezet, az ezután következőket még nem tudom megmondani.
Ami Rose történetét illeti, az első fejezet nem eséllyel a hétvégén várható.

This entry was posted on 2013. február 22., péntek at péntek, február 22, 2013 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése

Kommentek :)