Dobby, a hős manó  

Posted by Deszy in

Dobby, a hős manó


Dobby körül mindenhol köd gomolygott. De Dobby nem fél. Dobby bátor, szabad manó, Harry Potter barátja.

Emlékezett rá, hogy mi történt. Harry Potter és a barátai veszélyben voltak, Dobby pedig segített nekik. Dobby megmentette a nagy Harry Potter életét.

Arra is emlékezett, hogy Harry Potter a karjában tartja a tengerparton, és sír. Harry Potter segítségért kiáltott, és könyörgött, hogy Dobby ne haljon meg.

Nem sejtette, hogy Dobbynak csak az számított, hogy a barátja, Harry Potter él.

Dobby körbefordult, hogy rájöjjön, hol is van.

És Dobby tudta, hogy a mennyországban van. Körülötte polcok hosszú sora, zoknik a világ minden sarkából. Színes zokni, fekete zokni, fehér zokni, kockás zokni, csíkos zokni, pöttyös zokni, mintás zokni.

Dobby aprókat lépett a polcok között, mert nem tudta, mi vár rá. De Dobby bátor volt, mint Harry Potter, és elindult előre. A polcok pedig soha nem akartak véget érni.

Aztán Dobby egyszer csak meglátott egy alakot a ködben.

Vörös hajú nő állt előtte, ugyanolyan szemekkel, mint Harry Potteré. Egyik kezében egy vörös, villám mintás zoknigombócot szorongatott, a másikban pedig egy aranyszínűt, amin Dobby rögtön felismerte Harry Potter alakját, aki Dobbyt ölelte.

Aztán a nő elindult Dobby felé, és Dobby el se akarta hinni, amikor lehajolt hozzá, és átölelte.

– Dobby, a hős manó, aki megmentette a fiam életét. Gyere velem! Vár az új családod.

És Dobby már biztos volt, hogy ez a mennyország. A barátja, Harry Potter nem lehetett vele, de az új családja már vár rá. Mert ők szeretik Dobbyt.

This entry was posted on 2012. április 10., kedd at kedd, április 10, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 megjegyzés

szia!
elképesztően aranyos :) megmosolyogtat, de mégis megható.. olyan igazi Dobby :) szuperül meg tudod fogni azt a hangulatot, amit rowling adott egy-egy karakternek, és a róluk szóló novelláid tökéletesen passzolnak hozzájuk :)

2012. július 17. 17:23

Megjegyzés küldése

Kommentek :)