Egy éves a blog!!!  

Posted by Deszy

Sziasztok!


El sem akarom hinni, de a blog bizony ma ünnepli a szülinapját. (A szülinapot az első poszttól számítom, mert előtte volt egy jó hosszú üresjárat.)

A szülinapokat pedig meg kell ünnepelni. Úgyhogy!!!

Az első változás, amit minden bizonnyal észrevettetek, az, hogy a blog szó szerint életre kelt. Ma ne lepődjetek meg a repülő boszikon és a szülinapi lufikon! 
De nem kell megijedni, ezek csak erre az egy napra ékesítik a blogot, hiszen tudom, hogy sok esetben zavaróak is lehetnek, főleg az olvasás tekintetében.

Aztán felkerült az oldalra egy Blogaversary számláló, ami mutatja majd a napokat, és ennek köszönhetően tudjuk majd számolni, pontosan mennyi idős is az oldal. :)

Szintén kisebb változás, hogy felkerült egy újabb link, egy kép formájában. Az első jobb oldali sávban észrevehetitek a roxforti levelet, ha erre kattintotok, az egyik tumblr oldalamra juttok, ahol minileveleket találtok. Hogy mik is ezek a minilevelek? Nos, ahogy a nevükben is benne van, ezek rövidebb levelek. Különböző témában írogatom őket, köztük Harry Potter, Egy Dursley Roxfortban és Hunger Games témában is. Ezek felfoghatók amolyan mikroficeknek is, a tízmásodperces kategóriában. Remélem, ez az oldal is tetszeni, és ide is sokan sokszor fogtok ellátogatni! :)

És akkor az oldal életében valamivel fontosabb változás, hogy az Egy Dursley Roxfortban-hoz kapcsolódó kiegészítő novellákat, részleteket, cikkeket stb. külön menüpontban gyűjtöttem össze, így könnyebben meg tudjátok majd találni őket. :)

További változások is várhatóak ma, ezeket is kiírom majd ebbe a posztba! :)

És mielőtt el nem felejtem, ma Kérdezz-Felelek van Harry Potter/Egy Dursley Roxfortban és HP ficek témában a Facebook oldalon, szóval ha valakinek van valami kérdése, akkor hajrá! :) http://www.facebook.com/deszyirasai/posts/393840657329111

This entry was posted on 2012. június 20., szerda at szerda, június 20, 2012 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 megjegyzés

Kendra Dumbledore  

Gratulálok! Bőven hoztál most olvasnivalót, köszi!!!!!

2012. június 20. 23:46

Köszönöm! Igyekeztem! :))

2012. június 21. 7:53

Megjegyzés küldése

Kommentek :)