10.000 látogatás!!!!  

Posted by Deszy

Sziasztok!

Megvan a 10.000. látogatás is! 


Nagyon büszke vagyok Dahliára és a többiekre, hogy ennyien szeretitek őket. El sem hiszem, mennyi szeretetet, biztatást és támogatást kaptam tőletek az elmúlt néhány hónapban. Szavakkal nem kifejezhető (legalábbis én mindenképp kevés vagyok hozzá, hogy megfogalmazzam), hogy mennyit köszönhetek nektek. Ha ti nem lennétek, Dahlia története biztos nem jutott volna el idáig. 


Szóval nagyon szépen köszönöm a rengeteg kommentet, kérdést és hozzászólást! Ezek tartják bennem a lelket, és hajtanak előre, hogy folytassam! A visszajelzés számomra (is) nagyon fontos! 

Nagyon jó tudni, hogy mindig várjátok az új fejezetet, mert így mindig benne van az agyam egyik zugában, hogy sietnem kell, és ez tényleg hajt előre, visz tovább. :)


És annak is nagyon örülök, hogy nyitottak vagytok, és nem csak az Egy Dursley Roxfortban-t olvassátok, hanem a meséimet, novelláimat is! :D

Szóval összefoglalva nagyon szépen köszönöm a sok szeretet, és remélem, hogy lesz még sok-sok ilyen forduló! :D

A meglepi pedig úton van, még várom az ötleteket a Facebook oldalon! Amint eldöntöm, hogy melyik lesz a nyertes, rögtön nekiállok az írásnak! :D És a friss is úton van! ;)


Puszi mindenkinek! :D

This entry was posted on 2011. szeptember 16., péntek at péntek, szeptember 16, 2011 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 megjegyzés

Névtelen  

Amúgy te tumblr-n fnnt vagy?:DD

2011. szeptember 17. 22:02

Megjegyzés küldése

Kommentek :)