Végzősök részlet 3.  

Posted by Deszy in

Sziasztok!


Ezt a részletet még Tündinek írtam a születésnapjára. Abban egyeztünk meg, hogy akkor tesszük közzé, ha összegyűlik a Facebook oldalon 300 lájkoló. :) És most összegyűlt! Szóval jó olvasást! ;)


"A pofon óriásit csattant a néma csendben. A sötét folyosón csak ők ketten voltak, és még fényt is csak néhány fáklya adott. Még akár romantikus is lehetett volna, de egyáltalán nem volt az. Sőt, miután Dahlia sokkal közelebbről megismerte a fiú nyelvét, mint ahogy akarta volna, kifejezetten hátborzongatónak és taszítónak tűntek a falakon hullámzó vöröses árnyak.

– Ha ezt még egyszer, csak még egyszer meg mered tenni, nem csak a tenyeremmel kerülsz majd közelebbi kapcsolatba, hanem a pálcámmal is, világos?

Dahlia úgy fújtatott, mint egy dühös macska. Vett egy mély lélegzetet, aztán kifújta. Kihúzta magát, megvetően a fiúra nézett, aztán hátat fordított, és a kecses léptekkel elindult vissza a Hollóhát klubhelyiségébe. Csak remélni merte, hogy a kopogtató most nem valami nehéz kérdést tesz fel, mert egyáltalán nem volt türelme a rejtvényekhez. Egy ilyen éjszaka után semmiképp."

This entry was posted on 2012. július 13., péntek at péntek, július 13, 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 megjegyzés

Még mindig ANNYIRA tetszik! Ezt nem lehet szavakba foglalni :D Meggyőződésem, hogy Oliver volt az *-* remélem, hogy helyesen következtetek, bár tudom, hogy nem áll szándékodban bármilyen jellegű információt kiadni a Végzősökről, de megmondanád, ha nem Ő? :) Tündi

2012. július 13. 17:32

Szia!

Na, hát... Örülök, hogy ENNYIRE tetszik. :D
Ami a teóriád illeti. Sajnos nem árulhatom el. :P Bicsi-bocsi. Ez nem jelent sem nemet, sem igent. :)

2012. július 13. 17:51

Ez a bicsi-bocsi is Nagyon Tetszik xD
és közlöm veled, hogy igazságtalan vaaagy! :D A Végzősök még annyira nagyon messze van, és én köztudottan kíváncsi típus vagyok ;) Bárcsak ott lennénk már...*sóhaj* xD T.

2012. július 13. 17:57

Megjegyzés küldése

Kommentek :)