Átírt fejezet!  

Posted by Deszy

Sziasztok!

Az Egy Dursley Roxfortban című írásom 5. fejezetét teljesen, vagyis majdnem teljesen átdolgoztam! Egyrészt kiegészítettem egy-két dologgal, van amit megváltoztattam benne, és időben is tovább tart a fejezet, mint eredetileg.

A változás oka az, hogy a fejezet túl rövid volt, most azonban átírtam. És miközben dolgoztam rajta, az igazgatóhelyettes személyét megváltoztattam. Mert egyszerűen meg kellett változtatnom. Az eredeti személyt nem éreztem igazságos döntésnek, a mostani igazgatóhelyettessel viszont teljesen elégedett vagyok. Remélem, ti is. :)

A fejezetet nem tettem fel külön, hanem az eredetit cseréltem ki, azaz annak a helyén találjátok az új verziót. Tehát csak egyszer van fenn az 5. fejezet, és az már az átírt verzió!!!

Pussz:
Deszy


Ui.: Még egy átdolgozásra számíthattok: A középső testvér hagyatékának első fejezete is átdolgozásért kiált. De amint változás lesz, megint írni fogok! ;)

This entry was posted on 2011. július 12., kedd at kedd, július 12, 2011 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése

Kommentek :)