Egy Dursley Roxfortban új fejezet - Csúszás :(  

Posted by Deszy

Sziasztok!

Nos, az a helyzet, hogy az új fejezettel csúszni fogok sajnos egy napot. Még csak félig vagyok kész, mert ma délután átjött az egyik barátnőm, ezért nem tudtam befejezni. És mivel kemény 4,5 óra alvás van mögöttem, a fejezet rovására menne, ha most félkómásan folytatnám, és kényszerűen feltennék egy rövidebb, és rosszabb minőségű fejezetet.

Kárpótlásként egy rövid részlet az új fejezetből:


Dudley volt az egyetlen, akivel beszélni tudott, mert ő minden nap beugrott, hogy hozzon valami ebédet meg vacsorát. Dahlia fejében újabb és újabb kérdések záporoztak arról, mi is vár rá. És mivel úgy tűnt, egyelőre bátyja az egyetlen, akinek ezeket felteheti, meg is tette.

- Nézd, nem sokat tudok. Tudod, nem voltunk túl jóban Harryvel, így nem mondhatnám, hogy órákat mesélt volna nekem arról a világról.

- De hát itt élt! - kiáltott fel Dahlia. - Valamit csak tudnod kell.

- Az egyetlen, amikor Harry arról beszélt... - A férfi ennél a résznél valamiért megborzongott. - Nos, jobb, ha azt inkább nem mondom el.

- De én tudni akarom! - akaratoskodott a húg. Dudley váratlanul megfogta húsos kezével Dahliáét, és olyan komolynak tűnt, mint még soha.

- Elég, ha annyit tudsz, hogy az a világ... veszélyes. Hidd el, olyan dolgok is várnak ott rád, amiket inkább nem ismernél meg. Tudom, hogy nem akadályozhatjuk meg, hogy elmenj – sóhajtott. - Én csak azt kérem, hogy vigyázz magadra, rendben?


Tényleg nagyon sajnálom, viszont remélem, hogy tetszeni fog a fejezet. Végre kiderül, milyen lesz Dahlia pálcája. :D

This entry was posted on 2011. július 17., vasárnap at vasárnap, július 17, 2011 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 megjegyzés

Dapple  

Huhú!Ez azt jelenti, hogy holnap lesz friss? Jaj már alig várom! A kis előzetes nagyon megható!Igazi testvéri beszélgetés. Bár egy nagy mamlasz Dudley, mégis vannak érzései! :X Ez a rész meddig fog tartani időben? Már a suliban lesz? Jaj már alig várom :X:X:X Puszi!

2011. július 17. 22:08

Szia! Igen, ez azt jelenti, hogy a jön friss. Azt ígértem, hogy szombaton vagy vasárnap lesz friss, de nem jött össze. Szóval így ma lesz.

Annyira azért nem lesz hosszú a fejezet, hogy már a Roxfortban legyen. Egyelőre még csak az Abszol út meglátogatása jön. :) De szerintem az is izgalmas lesz. És ne feledjük, pálcát is kell választania, vagyis egy pálcának kell kiválasztania őt. :D

2011. július 18. 7:49

Megjegyzés küldése

Kommentek :)