Szavazások  

Posted by Deszy

Sziasztok!

Nos, két szavazás már le is zárult. 

A pálcás szavazásnál a legtöbb szavazatot a vélahaj kapta, de rögtön utána szorosan jön a főnixtoll is. Viszont az meglepett, hogy a sárkány szívizomhúr több szavazatot kapott, mint az egyszarvúszőr. Szerintem Dahlia nem az a sárkányszívhúros típus...

A házas szavazás már kicsit összetettebb volt, mint ahogyan a kérdés is sokkal nehezebb. Végül a Griffendél nyert, besöpörve a szavazatok felét. A Mardekár 34%-ot kapott, a másik két ház pedig ezekhez mérten elenyésző szavazatot kapott.
Mindkét szavazás esetében elmondhatom, hogy nagyon örültem a sok szavazatnak, mert tényleg kíváncsi voltam rá, hogy mit gondoltok. Nem csak a konkrét válasz érdekelt, hanem az is, hogy ez alapján ti milyennek képzelitek Dahliát. 
Viszont pont ezen okokból remélem, megértitek, hogy annak ellenére, hogy valami megnyeri a szavazást, nem tudom biztosítani, hogy az is lesz a történetben. Vagy igen, vagy nem. Ez majd kiderül. :P

Tart ezenkívül egy kicsit más jellegű szavazás, ami tulajdonképpen nem is az Egy Dursley Roxfortban című íráshoz kapcsolódik, hanem A középső testvér hagyatékához. A kérdés pedig az, hogy nektek mi a véleményetek Cedric-ről?

Az eddigi szavazatok alapján kezdem szegényt egy kicsit sajnálni. Úgy tűnik, az én véleményem a kisebbségbe tartozik, mert én tulajdonképpen szerettem Cedricet, csak nem volt ideje kibontakozni. Mindenesetre a szavazás tart, szóval kérlek, szavazzatok!

Nagyon remélem, akármi is a véleményetek Cerdric-ről, szeretni fogjátok a ficemben, akkor is, ha eddig nem. :)

This entry was posted on 2011. július 23., szombat at szombat, július 23, 2011 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 megjegyzés

Megjegyzés küldése

Kommentek :)